Viktiga blanketter

Vi har nu valt att lägga ut en del av alla de lappar ni brukar få hem årligen ut på hemsidan, alla filerna ligger i PDF-format där ni inte kan skriva i dom direkt i datorn. Ni måste alltså själva skriva ut dem för att sedan fylla och lämna in till skolan.

Ansökan till fritids >>
Alla barn som går på fritids måste ansöka om detta, ifall ni inte har lämnat in en ansökan skriv då ut denna och lämna in till skolan/fritids.

Inkomstförfrågan >>
Den här lappen skall in samtidigt som ni lämnar in ansökan, ifall ni har några frågor kring betalningar för fritids ska ni ta kontakt med marie@vaxjomontessori.se .

Placeringsschema för fritids >>
Detta finns på fil, det går dock lika bra att maila in direkt till fritids då gör man det till jocke@vaxjomontessori.se

Uppsägning av fritids >>
När man säger upp fritids ska detta göras skriftligen, skriv ut lappen och lämna in till skolan.

Specialkost >>
Det är viktigt att vi får information om ert barn är allergisk mot något, var vänlig att lämna in information ifall ert barn är allergisk och kräver specialkost. Kom ihåg att det krävs läkarintyg!

Fotografi och bil >>
Vi försöker att lägga upp bilder på hemsidan samt ibland händer det att vi på skolan åker iväg med hjälp av bil. Den här lappen gäller just dessa frågor.

Unikumlapp  >>
Den här blanketten ska lämnas in för att ni ska kunna ta del av barnens IUP samt LPP. Det är otroligt viktigt att vi får in blanketten!

Ansökan om ledighet  >>
Den här blanketten ska lämnas in ifall ni ansöker om längre ledigheter för ert barn.

Ifall ni inte kan läsa PDF-filerna innebär det att ni måste ladda hem programmet acrobat reader. Det kan ni göra här.